Pro vaši krásu...


TÉMA MĚSÍCE - REFLEXNÍ LYMFATICKÁ MASÁŽ, DRENÁŽ

27.05.2013 13:00

Žádný přístroj ani kosmetický přípravek nemůže nahradit manuální lymfodrenáž, neboť neumí ošetřit terminální a regionální mízní uzliny. Toto lze učinit pouze manuálně. Přístrojová lymfodrenáž však může být vhodným doplňkem k manuální či reflexní lymfodrenáži.

Lymfatickou masáží spojíme příjemné s užitečným - detoxikujeme náš organismus, příjemně relaxujeme a přitom se naše tělo zbavuje přebytečné tekutiny usazené v buňkách. Lymfodrenáží se zmenšuje objem ošetřované části těla a zároveň se vylepšuje i vzhled pokožky (zlepšuje se stav celulitidy).

 

Komu lymfodrenáž pomůže?

 

Otékají mi kotníky, mám těžké nohy/ruce, dlouho jsem seděl/a, dlouho jsem stál/a, mé nohy jsou tak unavené…

Tyto pocity a stavy způsobuje nahromaděná lymfa, vytvoří se otok a ten může začít tlačit a bolet. Tuto přebytečnou lymfu odvedeme do uzlin a přes hrudní mízovody a horní dutou žílu do krevního oběhu. Krev se vyčistí v játrech a ledvinách a přebytečné látky tak odchází z těla ven.

 

Chci začít bojovat s celulitidou, potřebuji se jí zbavit, chci proti ní prevenci

Lymfa neboli míza se, jednoduše řečeno, tvoří z naší krve. A jídlo, které sníme a v žaludku strávíme, se rozložené na živiny dostává do krve a pak tedy i do lymfatického systému (mízního systému). Je nám tedy jasné, že lymfa v okolí žaludku je velmi bohatá například na drobné kapénky tuku. Tuku, který je z našeho jídla.

 

Jsem ve stresu, nedokážu se uvolnit

lymf. masáží a tlakem na reflexní body se celé tělo uvolní a navodí stav úlevy, relaxace a organismus na chvíli úplně vypne... To velice blahodárně působí ne celý organismus a také na psychiku ...

 

PŘIJĎTE VYZKOUŠET... TENTO MĚSÍC AKCE - MASÁŽ TRVÁ 1HODINU...

 

 

—————

Zpět